14-December-2019

Julenissetur 2019

Årets julenissetur, husk nissehue ! Og vær klar til jule sange og æbleskiver. Heidi, Bent og yrsa inviterer igen i år på nissetur for alle med islandsk hest !
Mødested. Holdbi Kro P plads, parker så langt til venstre for kroen som muligt.
Tid: alle er klar til at ride afsted kl 11.00 - der vil være pause midtvejs, her serveres lune æbleskiver, gløgg og varm kakao. Vel mødt alle jer nisser !

07-December-2019

Traditionen tro... julefrokost første lørdag i december

Hvor : Gildesalen på Stald Lindegård, Søgårdvej 10, Kliplev
Tid: Kl 19.00
Info følger omkring tilmelding og mad !!!

13-November-2019

Generalforsamling 2019

Så er vi klar til årets generalforsamling.
Tid : kl.1900
Sted: Søgårdvej 10, Kliplev v. Stald Lindegård

13-November-2019

Dagsorden generalforsamling

Stellas generalforsamling d. 13.11. 2019 kl. 19 hos Kate
​​ Dagsorden
1. Valg af dirigent


2. Beretning ved formand v. Gitte
3. Forelæggelse af regnskab v. Vibeke

4. Valg af formand (Gitte er på valg og genopstiller)

5. Valg af bestyrelsesmedlemmer (Kate, Lea og Jane er på valg)


6. Valg af suppleanter (valg af ny for 1 år da Marianne er trådt ud) (Yvonne er på valg – hun blev valgt ind for 1 år i 2018 efter Lea trådte ind i bestyrelsen efter Stina)

7. Valg af revisor (Jørgen og Ove)


8. Orientering af program for 2020
5. januar: Nytårskur i Frøslev plantage med suppe
22.februar: Fællestur
14. marts: Klubstævne i Tinglev
18-19.04: Kursus
24-26 april: Hestemesse i Hamborg
08 - 09. maj: Tølt on the beach
Juni: Manø tur​
15-16. august: Sydjysk mesterskab
12-13. sept.: Klubstævne


9. Behandling af indkomne forslag.

10. Fastsættelse af næste års kontingent. Bestyrelsen foreslår at det er uændret.

11. Eventuelt

Stella føl og unghesteshow 5 oktober 2019

Du er hobbyavler, professionel avler eller på vej derhen ? Du har et dejligt føl og er i tvivl om det er en kandidat til en evt kåring? Du er rigtig interesseret i den islandske hest og vil gerne vide mere - så er det nu du skal møde op.

Få en professionel bedømmelse af din hest eller afkom af DI bedste kåringsdommer. Uvurderlig viden for dit videre arbejde i avlen, eller simpelthen en rettesnor til hvad du skal kigge efter næste gang du skal ud og købe ny hest.

John Sieger, DI kåringsdommer og avler af adskillige stjerne kommer til Løgtoft 9 i Tørsbøl.

Dagen vil være delt op i aldersklasser , der vil komme en foreløbig tidsplan ca 3 dage inden.

Fra føl til unghest/ hest alle er  velkomne, hingst, hoppe eller vallak. 

Hestene fremvises løse i hallen, enten alene eller sammen med en ven (du bestemmer) desuden tager du opstilling med hesten foran dommeren så du og hesten kan få den bedste vurdering. Du driver selv hesten rundt, medmindre du gerne vil have andre til at gøre det - longepiske er i hallen.

Cafe Løgtoft vil være åbent i løbet af dagen. Kaffe, sodavand og kage - medbring gerne en stol at sidde på.

Eventet foregår indendørs, der er et begrænset antal bokse ligesom der er mulighed for at opsætte fold. Naturligvis må du gerne benytte din trailer til “opstalding”.

Vi glæder os til at se jer alle på Løgtoft, kom og bliv klogere på den islandske hest.

Der er rosetter til bedst i klassen.

 

 

Stella klubmesterskab

14-September-2019

Stella klubmesterskab 2019

Vi dyster på Grydegården, Bjerningrødvej i Haderslev. Stævnet er et DRL med sport A/B og D. Se mere på www.sporti.dk eller under menupunkter Klubmesterskab her på siden

Fællestur

02-Juni-2019

Bjergetape

Se billede for mere info. Vi rider i meget varierende terræn, det er absolut tilladt at synge “Heidi, Heidi - deine Welt sind die Berge ..” for det er sådan terrænet er. Ca midtvejs spiser vi ved Fjordens perle, hotdog naturligvis , så medbring penge - vi glæder os til endnu en dejlig tur :)

Toeltonthebeach 2019

18-Maj-2019

Er du klar til at dyste på Rømø Sønderstrand ?

Det er vi nemlig. Den 18 maj går det løs, og vi glæder os til at se rigtig mange til vort årlige stævne. Puds støvlerne og pak familie og hest - gør klar til endnu en fantastisk weekend på danmarks skønneste ø. Kommandørgården byder velkommen til til både jer og hestene, ophold og rytterfest - der er sørget for det hele, du skal bare melde til. Vi ses !!!

Turen går til Stensbæk Plantage

21-April-2019

Fællestur Stensbæk Plantage

Så er vi da klar med endnu en fællestur. Nina vores guide, viser rundt Stensbæk plantage.
Vi mødes på adressen: Stensbækvej 15, Arnum, 6510 Gram.
Ninas tlf 40829295, hvis du skulle fare vild.
Vi rider fra stedet kl 11.30. Madpakke og drikkevarer medbringer du selv. Vi spiser hos Nina efter endt ridt, der er også plads til hestene. Meld gerne til på fb post, så vi nogenlunde ved hvem der kommer. Pris: 0 kr. Turen er også for ikke medlemmer, der rides på islandsk hest. Som altid rides i god ro og orden så alle kan være med. Vi glæder os til at se jer.

Bommerlund fællestur

24-Marts-2019

Fællestur til Bommerlund plantage

Så er vi klar med næste fællestur og vi glæder os til at se jer alle. Som altid rides der i god ro og orden, kommer der mange kan vi deles i 2 hold. En lille en til halsen i pausen, den medbringer du selv sammen med din kaffekop, resten sørger vi for. Efter turen laver vi hotdogs, der er kaffe og vand. P pladsen er meget stor, så der er rigeligt plads til alle, også hvis du vil lave en pausefold til din hest. Tilmelding er bindende og refunderes ikke. Se mere info på opslaget. Vi ses derude :)

Åbningsfest Stald Skyttehus ovalbane

14-April-2019

Åbningsfest Stald Skyttehus ovalbane

Palmesøndag sker der ting og sager, sæt et fedt X i kalenderen allerede nu ! Men et program der allerede nu kunne fylde en uge, skal åbningen af syd Danmarks største baneanlæg skydes igang. Stella ryttere er inviteret med, så mød talstærkt op. Program er under udarbejdelse og følger snarest.

Stella forårs øvestævne

16-Marts-2019

Derfor inviterer Stella endnu engang til forårs øvestævne. Som altid kommer vores fantastiske dommer Annette Kaas og deler ud af sin viden, så alle får skudt stævneåret igang. Vi ser frem til en dejlig dag i godt selskab med alle jer. Tilmelding åbner 15 februar kl 16.00 på www.sporti.dk. Forklaring til klasser finder du under linket

Frøslev fællestur

10-Februar-2019

Kom med på den traditionsrige Frøslevtur

Vi mødes og er klar til at ride kl 11.30
Hvis der er mange tilmeldte kan der deles op i hold, de hurtige, de meget hurtige og et hold for de der gerne vil se hvad de rider forbi. Der rides med pauser i ca 2-2,5 time, medbring selv en lille til halsen undervejs. Efter endt ridt er vi klar med kartoffelsuppe og drikkevarer. Medlemmer af Stella, 30 kr, ikke medlemmer (på islandsk hest) 55 kr. Mobile pay til Vibeke 20974307, betaling = tilmelding. Sidste tilmelding søndag 3 februar. Vi glæder os til at se jer

Nytårskur 2019

06-Januar-2019

I Gråstenskoven, med guide

Del siden